Over ons

Huis en tuin!

Hoi ik ben Sjoerd. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsleider bij een winkel waar men alles verkoopt voor tuin en dier. Thuis voorzie ik mijn eigen huis en tuin graag van planten en bloemen. In mijn tuin heb ik een grote vijver waarin een kleine 100 vissen rondzwemmen. Veel plezier haal ik in mijn vrije tijd uit het onderhoud van de vijver. 's Zomers kan ik er enorm van genieten als ik buiten kan zitten met mijn gezin en kan zien hoe de bloemen bloeien en mijn kinderen kunnen ravotten op het schitterende groene gras. Vissen kunnen ze leren in onze eigen vijver, zolang ze de vissen na vangst maar terug gooien.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

 • Stoelen huren 30 april 2019

  Heeft iemand nog een stoel? Het is je vast wel eens overkomen: je viert je verjaardag en alle gasten kome

 • Blogtekst Hovenier 2 januari 2019

  De hovenier Wanneer je een veelzijdig beroep wilt uitoefenen met veel buiten werken en ook nog met je han

 • Architect 15 mei 2018

  Wat doet een architect?  Een architect van Architectenbureau Dick vd Heijden - ook wel bouwkund

 • Open haarden 8 mei 2018

  Thuiskomen bij een knisperend haardvuurtje, heerlijk staren in de vlammen en je met de warmte omringen. S

 • Hovenier 8 mei 2018

  4 tips voor het vinden van een goede hovenier Het hebben van een eigen tuin vraagt om het nodige onderhou

Huis en tuin!

Stoelen huren

by Lily Cox

Heeft iemand nog een stoel?

Het is je vast wel eens overkomen: je viert je verjaardag en alle gasten komen tegelijk langs. Dan heb je vaak een probleem, want waar moeten al die mensen zitten? Veel mensen hebben niet genoeg stoelen in huis, maar dit hoeft niet langer meer een probleem te zijn. Komen er veel gasten naar je feest? Huur de stoelen en je zult nooit meer problemen ondervinden.

Het probleem

Of het nu een verjaardag met de hele familie of een trouwfeest met beide families is, heel vaak loop je tegen het probleem van het te weinig stoelen hebben aan. Vaak wordt het hele huis overhoop gehaald om toch maar weer een stoel tevoorschijn te halen, al is het maar een krukje. Niemand wil zijn of haar gasten immers op de grond laten zitten. Maar is dat krukje of die bureaustoel dan veel beter? En dit is niet het enige probleem. Ook zijn er vaak te weinig en oncomfortabele stoelen in kantoren en bedrijven. Dit kan voor ergernis en rugklachten bij de werknemers zorgen. Een groot probleem dus!

Stoelen huren

Wanneer je van tevoren weet dat je te weinig stoelen zult hebben, is het handig om stoelen te huren. Zo weet je zeker dat je genoeg stoelen zal hebben voor bijvoorbeeld die bruiloft. Ook kun je zelf de stoelen uitkiezen wanneer je de stoelen huurt. Denk hierbij aan de kleur, vorm en prijs van de stoelen. Zo weet je zeker dat je de stoelen vindt die bij jou passen. Ook voor kantoren is stoelen huren een handige oplossing. Door stoelen te kiezen met hetzelfde uiterlijk en een goede zitkwaliteit zal dit niet alleen de professionele look van het bedrijf verbeteren, maar ook klachten door stoelen bij de werknemers verminderen.

Duur?

Vaak denken mensen dat het huren van stoelen duur en overbodig is, maar is dat wel echt zo? Wanneer je een grote hoeveelheid stoelen huurt voor een langere periode zul je hier meer voordeel van hebben dan nadelen. De prijs van de stoelen wordt door de stoel zelf en de hoeveelheid dagen dat je de stoel huurt bepaald. Hierdoor komt er vaak, wanneer je voor een langere periode huurt, een relatief laag bedrag uit. Daarnaast moet je jezelf ook afvragen, bespaar je liever een beetje geld en laat je de gasten of werknemers op de grond zitten, of betaal je dat beetje geld voor het huren van de stoelen en zul je tevreden reacties terugkrijgen?

Kort samengevat is het huren van stoelen meer dan een goed idee. Je zult nooit meer een stoelen tekort hebben op feestjes of op kantoor en je kunt zelf kiezen welke stoel(en) je wilt huren. Kortom, heb je intresse om stoelen te huren? Zeker doen!

Delen