Over ons

Huis en tuin!

Hoi ik ben Sjoerd. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsleider bij een winkel waar men alles verkoopt voor tuin en dier. Thuis voorzie ik mijn eigen huis en tuin graag van planten en bloemen. In mijn tuin heb ik een grote vijver waarin een kleine 100 vissen rondzwemmen. Veel plezier haal ik in mijn vrije tijd uit het onderhoud van de vijver. 's Zomers kan ik er enorm van genieten als ik buiten kan zitten met mijn gezin en kan zien hoe de bloemen bloeien en mijn kinderen kunnen ravotten op het schitterende groene gras. Vissen kunnen ze leren in onze eigen vijver, zolang ze de vissen na vangst maar terug gooien.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

 • Stoelen huren 30 april 2019

  Heeft iemand nog een stoel? Het is je vast wel eens overkomen: je viert je verjaardag en alle gasten kome

 • Blogtekst Hovenier 2 januari 2019

  De hovenier Wanneer je een veelzijdig beroep wilt uitoefenen met veel buiten werken en ook nog met je han

 • Architect 15 mei 2018

  Wat doet een architect?  Een architect van Architectenbureau Dick vd Heijden - ook wel bouwkund

 • Open haarden 8 mei 2018

  Thuiskomen bij een knisperend haardvuurtje, heerlijk staren in de vlammen en je met de warmte omringen. S

 • Hovenier 8 mei 2018

  4 tips voor het vinden van een goede hovenier Het hebben van een eigen tuin vraagt om het nodige onderhou

Huis en tuin!

Tegeloutlet

by Lily Cox

Je hebt net een leuk nieuw huis gevonden om samen met je partner en kinderen te betrekken. Alles aan het huis is prachtig, een ruime tuin, een inpandige garage, leuke keuken, prachtige badkamer, kortom alles wat je hartje maar begeert. Ook qua ruimte is het enorme vooruitgang ten opzichte van je vorige huis, waar je inmiddels wel uit bent gegroeid met je gezin. Ook de buurt ziet er netjes en verzorgd uit, de nieuwe buren hebben zich reeds voorgesteld en zijn aardig. Totdat je het huis van binnen nog eens goed bekijkt al genietend van de parketvloer bedenkt dat je kinderen veel binnen spelen met allerhande speelgoed. Ook wordt er veel door ze gerend, hutten gebouwd in de slaapkamer enzovoort. Die parketvloer ziet er iets te delicaat uit om opgewassen te zijn tegen deze intensieve activiteiten op een dagelijkse basis.  

Tegelvloer

In goed overleg met je partner besluit je om, de overigens prachtige parketvloer, eruit te laten halen en te vervangen door een meer slijtvaste vloer die goed tegen een stootje kan, ongeacht welke intensieve activiteiten de kinderen in hun hoofd halen om te gaan doen. Het meest voor de hand liggend is een linoleum vloer, deze liggen ook in andere plaatsen waar veel en intensief van de vloer gebruik wordt gemaakt, zoals een ziekenhuis bijvoorbeeld. Maar je partner vind dat het oog ook wat wil en zodoende besluiten jullie een vloer te nemen die zowel slijtvast is als een lust voor het oog: een tegelvloer.  

Verschillen

In tegelvloeren zijn er vele denkbare opties om uit te kiezen. Zo zijn er de vloeren van de zogenoemde baktegels, die in elk formaat dat je maar wil kan worden geleverd. Ook heb je de optie om uit meerdere kleuren te kiezen, ja zelfs het combineren van gekleurde of afwijkende vormen is mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een glanslaag op de tegel of toch liever gewoon een mat uiterlijk. Maar waar haal je nu het beste je tegelvloer vandaan? Als je gaat voor een beetje kwaliteit gaan de prijzen van een tegelvloer al snel omhoog, maarja, kwaliteit is wel veel mooier, je ziet het verschil direct. Dus wat doe je?  

Tegeloutlet

Juist. Net zoals er een outlet is voor allerlei merkkleding, is er ook een tegeloutlet. Hier zijn alle tegels verkrijgbaar uit vorige collecties die hier tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Bij de tegeloutlet is het meestal ook prettig kijken omdat ze beschikken over grote ruimtes waarin de meeste vloeren kant en klaar liggen, zodat je eens kan zien hoe je favoriete tegel eruit ziet als een vloer in zijn geheel. Kom eens langs bij Paul Roescher Keukens Tegels & Sanitair!

Delen